Το Φαρμακείο μας ιδρύθηκε το 2004 και είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας δύο φαρμακοποιών του κ. Βίδου και του κ. Σιδηροπουλου.

 

Η φυσική μας θέση

 

Το Φαρμακείο μας βρίσκεται στά Σπάτα Αττικής καί από απο 1-4-2018 μεταφέρθηκε σε ένα κεντρικό σημείο στην οδο διαδοχου Κωνσταντινου 9 εναντι του γηπεδου Σπατων σε ενα χωρο ανω των 200 τμ που διαθέτει άνετο χώρο parking . Εγκαινιασθηκε πρόσφατα καί ειναι  ένα μοντέρνος αλλά συνάμα φιλικός χώρος με γνώμονα να είναι οσο το δυνατόν πιο λειτουργικός , να προβάλλει τα προϊόντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ικανοποιεί τις ανάγκες του πελάτη και όχι την δική μας μόνο αισθητική. Στην πληθώρα εξειδικευμένων τμημάτων που διαθέτει ( π.χ τμήμα Υγιεινής, Ορθοπεδικών, Καλλυντικών, Ομοιοπαθητικών, Βρεφικών, Βιολογικών και Φυτικών προϊόντων) μπορεί να καλυφθεί κάθε πιθανή ανάγκη. Παράλληλα ένα πολύ ικανό επιτελείο απο Φαρμακοποιούς, Αισθητικούς, Βοηθούς Φαρμακείου, Διατροφολόγους είναι έτοιμο να σας διαθέσει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του.

 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

 

To grandpharmacy.gr είναι η ηλεκτρονική έκδοση του φαρμακείου μας και αποτελεί την μεταφορά στον χώρο του διαδικτύου του ενθουσιασμού και της εμπειρίας μας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα που βρίσκεται στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο και το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε από την άνεση του σπιτιού σας, να περιηγηθείτε ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και να επιλέξετε αυτό που ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να σας δώσουμε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για όλα τα προϊόντα* στο χώρο του φαρμακείου και να τα προμηθεύεστε σε πολύ χαμηλές τιμές μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης.

 

*Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.